Domov » Ribrand - predstavitev razvoja blagovne znamke sodobnih lesenih izdelkov, Slovenski etnografski muzej, 20. april 2016

Ribrand - predstavitev razvoja blagovne znamke sodobnih lesenih izdelkov, Slovenski etnografski muzej, 20. april 2016

Datum dogodka: 
20/04/2016

Kaj: Predavanje

Kje: Upravna hiša Slovenskega etnografskega muzeja

Kdaj: sreda, 20. april 2016 - 10:00

Trajanje: 1 ura

Razstava: Križem svajt so se podalə pa sujo ruobo prodajalə in Ribniško suhorobarstvo

Cena: Prost vstop!

 

Ob razstavi Muzeja Ribnica Križem svajt so se podalə pa sujo ruobo prodajalə Vas Slovenski etnografski muzej v sodelovanju z Rokodelskim centrom Ribnica vabi na predstavitev razvoja blagovne znamke sodobnih lesenih izdelkov RIBRAND.

Projekt bosta predstavila Katja Žagar, RC Ribnica in Janez Mesarič, Studio Mashoni.

Rokodelski center Ribnica in oblikovalski studio Mashoni so skupaj razvili sodobne lesene izdelke, pod blagovno znamko Ribrand. Predstavili bodo, kako je prišlo do sodelovanja, kako se je razvila ideja oplemenitenja ribniške dediščine izdelovanja lesenih izdelkov z novim, sodobnim pristopom in kako se lotiti kreiranja blagovne znamke z zgodbo. Ribrand je na tržišču od septembra 2015 dalje, sestavljen iz kolekcije “Izbrano za hrano”, dopolnjuje pa se naprej z novimi izdelki. Za set kuhalnic so snovalci znamke Ribrand že prejeli oblikovalsko nagrado Red dot.

Po predstavitvi prijazno vabljeni tudi na ogled razstav Muzeja Ribnica in vzporedne razstave SEM Ribniško suhorobarstvo: Nesnovna kulturna dediščina Slovenije.

Foto: Anja Jerin, 2016. Foto: Anja Jerin, 2016. Foto: Anja Jerin, 2016.

 

 

Foto: Anja Jerin, 2016.
Foto: Anja Jerin, 2016.
Foto: Anja Jerin, 2016.